Kategori: Reportage

Oris: From Fanø with love

18. september 2023 0

Det schweiziske urmærke Oris inviterede mig med til Fanø for at kigge på vild natur i Vadehavet – og præsentere deres nye dykkerur, Aquis Dat Watt II, der er blevet til i samarbejde med Common Wadden Sea Secretariat (CWSS). Det blev en hyggelig weekend, der handlede mere om naturen end om uret.

Af Kåre

Ooo…mega!

3. juni 2022 Slået fra

Det skandinaviske Omega-team var så venlige at invitere indenfor til et kig på forårets nyheder, og der var skønne sager imellem. Min favorit? måneuret Speedmaster i guld… Omega har ligesom resten af Swatch Group valgt ikke at deltage i de store samlede events (fx Watches & Wonders og Geneva Watch Days), men heldigvis har man…

Af Kåre

Når kærligheden til ure bliver mødt med vold og røveri

2. april 2021 0

RedBar Copenhagen samlede via Facebook og GoFundMe på kort tid et stort beløb ind for at hjælpe urmager Bo Mølbak med at komme ovenpå efter et voldsomt overfald og røveri i hans butik i marts måned. Sammen med initiativtager og RedBar-formand Jasper Nielsen mødtes jeg med ham på landets første rigtige forårsdag. Her fortalte han om den barske oplevelse – og om hvordan vold og røverier er blevet en ubehagelig følgesvend i urbranchen.

Af Kåre

Med Longines Avigation på Panzermuseum East

19. august 2020 0

Jeg var så heldig at få lov at låne det nye Longines Avigation af de søde mennesker fra Longines/Swatch Group i Danmark, og når nu der er tale om et klassisk pilotur fra før verden gik af lave, hvad var så mere oplagt end at tage det med på et vaskeægte militærmuseum? Det blev lidt af et blast-to-the-past, for pludselig stod jeg midt i Den Kolde Krig!

Af Kåre