Reportage: Geneva Watch Days har fået vokseværk

Reportage: Geneva Watch Days har fået vokseværk

30. august 2023 0 Af Kåre

Quai de Montblanc, Geneve. 29. august.

Dj’en sender bølgende beats ud af højttalerne, mens folk pakkes i og udenfor teltet på kajen ud til Genevesøen. Klokken nærmer sig 17.30, og Geneva Watch Days skal officielt åbnes. Messen opstod som en feberredning i 2020 under coronakrisen, hvor alt andet var aflyst. Det mindre format med små hotelsuiter med enkeltmandsmøder og mulighed for at nyde livet med frisk luft ved bredden af Genevesøen var en kur mod de mange restriktioner.

Her i 2023, hvor vi har glemt alt om nedlukninger, tests og masker, fortsætter messen ufortrødent og vokser i størrelse. I år er mere 39 brands repræsenteret, og flere dele af bybilledet af Geneve er taget i brug. Over de næste par dage skal jeg besøge en god del af de forskellige brands, og hvis du vil med, så følg mig på Instagram eller her på bloggen. Jeg er her for fjerde gang og har nydt det hver gang.

Geneva Watch Days er en af årets helt store begivenheder i urverdenen. Sidste uge druknede alle nyheder i meddelelsen om at Rolex har købt Bucherer, men i disse allersidste dage af august vil især de mange uafhængige brands forsøge at erobre dagsordenen med nye designs, teknologiske landvindinger, inspirerende talks og glamourøse cocktailparties.