Kategori: Tendenser

Brexit!

13. januar 2021 Slået fra

Det er på mange måder ærgerligt, at Storbritannien har forladt EU – især når der nu er så mange spændende britiske urmærker at besøge. Her får du tre engelske ure med stil.

Af Kåre

Highlights 2019

31. december 2019 0

2019 var ikke blot et stort jubilæumsår i urverdenen, men året bød også på mange spændende møder og events for mit vedkommende. Jeg har samlet en stribe af mine personlige highlights.

Af Kåre

Ren retro

5. juni 2019 0

Bulova har fundet tidsmaskinen frem og er taget et smut tilbage til starten af 1980erne. Gucci følger trop og ender i midten af 1970erne. Det er ikke helt tosset!

Af Kåre

Farver og striber

8. februar 2019 0

Der er både farveglæde og legende udtryk over nogle af sæsonens ure. Jeg har udvalgt tre mærker, der har skruet op for humøret – på hver sin måde. Swatch – det kan du selv lave I efteråret lancerede Swatch serien Swatch X, hvor du selv kan være med til at designe dit ur. Online ligger…

Af Kåre

Kunstneriske skiver

27. april 2018 0

Hvert år fremstiller nogle af de store urmærker små, eksklusive urserier udført som de rene kunstværker. Her får du 4 mageløse ure, der både byder på urmageri og kunsthåndværk af fineste karakter. Tropisk mesterværk Dette tropiske sceneri fra Jaquet-Droz ur er lavet i anledning af mærkets 280 år jubilæum og er inspireret af oplysningstidens fascination…

Af Kåre