Baselworld: Dag 4

Baselworld: Dag 4

24. marts 2019 0 Af Kåre

Søndag. Det er fantastisk at være på Baselworld, men på 4.dagen begynder en vis mathed alligevel at sætte ind. Sælgerne hos mærkerne har været på stikkerne fra 8 morgen til typisk 10 eller 12 om aftenen, så de er ved at være møre. Presserummet er ikke så proppet, som det er torsdag, fredag og lørdag. Forhandlerne er ved at være færdige og siver hjemad.

Men ikke desto mindre havde jeg en række fine møder i dag. Først hos Oris der bliver ved med at sende fede dykkerure og retroinspirerede piloture ud.

Vinrød retropilot fra Oris.

Dernæst besøgte jeg Bulova, der er i gang med en større omgang rebranding med udgangspunkt i sin egen historik – hvilket i år bringer en masse decideret skønne retro-modeller på markedet.

Klokken er 10 minutter i 1982…

Jeg sluttede dagen af med at interviewe Søren og Hans fra Urban Jürgensen, der fremviste deres smukke, sporty nyhed, One. Og det blev også til et kig på medaljesamlingen fra 1800-tallet, hvor mærket revolutionerede den schweiziske urbranche.