What to do in Basel

What to do in Basel

29. marts 2019 0 Af Kåre

Har man tid til overs under Baselworld (det har man ikke!), eller besøger du byen ved anden lejlighed, er det en fin, lille by at slentre rundt i – især på en forårsdag hvor solen skinner, som den gjorde under hele Basel-ugen i år.

Le Trois Rois er byens fashionable hotel, lige ved floden og det gamle rådhus i centrum.

Basel er ligesom andre schweiziske byer præget af urverden, så du finder både butikker med nye og gamle ure. Det er dog ikke lige så vildt som i Geneve, Luzern og Zürich. De to billeder herover er fra en lille butik i Hammerstrasse, hvor en britisk fyr sælger vintage-ure og antikviteter. Var lige ved at falde for en smuk, lille Movado-kronograf – men det kan hurtigt blive dyrt at snolde her!

Ved festlige lejligheder kan man går store og små grupper af både børn og voksne gennem Basels gader og spiller på trommer og fløjter. Især trommerne er et symbol for byen.