Baselworld: Dag 2

Baselworld: Dag 2

22. marts 2019 0 Af Kåre

18 grader og solskin, og Baselworld fortsætter derudaf – what’s not to love? I dag har jeg bl.a. besøgt TAG Heuer og Carl F. Bucherer, der begge havde et par virkelig fine nyheder. Generelt er der en anelse skuffelse, når man lytter til, hvad der bliver hvisket i krogene – ikke de helt store nyheder nogen steder. Rolex, tjah, de gør det, de er gode til. Hvis man kan lide Rolex, vil man kunne lide den nye Yachtmaster. Men den vinder nok ikke nye kunder. Lidt det samme med Patek Philippe. Og måske er det netop en pointe, at de store kanoner kører deres ting ufortrødent. Personligt kan jeg nu godt lide at se på de mærker, der tager chancer eller prøver noget nyt. Seiko Prospex med Spring Drive – wow! TAG Heuer med en nyfødt Autavia med carbon-spiralfjeder, som det har kostet en bondegård at udvikle – hatten af! Zenith der hylder verdens mest legendariske kronograf-værk El Primero på dets 50 års fødselsdag med lækre, banebrydende modeller – fedt!

Stay tuned for more…

Jeg var også en tur i Hal 3, hvor forhandlerne af ædelsten og perler holder til. Det er helt anderledes afdæmpet end i den larmende Hal 1 med de store urmærker. Masser af små stande med primært indiske og kinesiske forhandlere, der byder varerne til, som var det en slikbutik med bland-selv.