Ét urmagasin guider dig gennem hele urverdenen

Ét urmagasin guider dig gennem hele urverdenen

1. september 2021 0 Af Kåre

Som sædvanlig har jeg brugt det meste af forsommeren på at skrive og redigere magasinet Watches & Jewellery, der nu endelig bliver sendt på gaden i dag. Fik du ikke fat i printudgaven, kan du læse med her. Magasinet søger at ramme en bred målgruppe, så der skulle gerne være noget for både dig, der er ny i urverdenen, og dig der allerede er bidt af ‘the watch bug’.

I denne udgave er der flere interessante interviews, bl.a. med kunstner og ursamler Marco Evaristti, der ejer over 100 Omegaer, men aldrig går med dem. Hvorfor? Det må du selv læse dig til! Du kan også høre om Christian Lass, Danmarks måske hotteste urmager, der på få år er gået fra at være museumsurmager hos Patek Philippe, til nu at være i gang med sin egen eksklusive produktion af håndlavede ure.

Og så er det jo ikke ure det hele, for som navnet på magasinet antyder, så dækker vi også smykkeverdenen. Hør fx guldsmed Charlotte Lynggaard fortælle om livet i landets mest kendte smykkefamilie. Du kan også møde Ian og Kristian, far og søn, der fik specialfremstillet et par signetringe, der nu fortæller deres fælles familiehistorie. Tendensen med herresmykker er i øvrigt i hastig vækst, så det har vi lavet et helt lille tema om.

Og endelig er der jo bare masser af lækre ur- og smykkenyheder spredt ud over hele magasinet. Også på forsiden, hvor vi faldt for den nye udgave af TAG Heuers Aquaracer. Jeg håber du vil læse med, og giv gerne din mening til kende her på siden eller på insta: @kaliber73

(Og hvis du undrer dig over billedet herover, så er det en hilsen fra Geneve, hvor jeg deltager i Geneva Watch Days i disse dage – og i går oplevede et spektakulært show fra Breitlings side).