Girard-Perregaux går amok

Girard-Perregaux går amok

11. september 2020 Slået fra Af Kåre

8. del af reportagen fra Geneva Watch Days

Girard-Perregaux er ikke voldsomt stærkt repræsenteret i Danmark, men urene findes da hos Ole Mathiesen i København. Det er et af de mærker, der selv producerer både urene og selve værkerne, og de har både nogle ret klassiske linjer som den ovenstående Laureato (12.260 CHF) og nedenstående Vintage 1945 (15.690 CHF), og så nogle vilde modeller, der stikker helt af (se længere nede).

Mere spræl var der over deres Bridges-serie og ikke mindst det, som en anden dansk urjournalist døbte for ‘a cosmic burger’ … Det er denne komplicerede sag, der er ganske tyk, for at sige det som det er, derfor burger-analogien. Men det er altså et happy meal, der koster i nærheden af 2 mio. kr.