Hjælp Oris med at rydde op i havet

Hjælp Oris med at rydde op i havet

10. juni 2019 0 Af Kåre

Urmærket Oris har længe været optaget af at støtte organisationer og projekter, der gør noget for havmiljøet. Netop nu kan du få en særlig boks med tre smukke limited editions, der hver især hjælper projekter, der arbejder med hhv. blåhvalernes levevilkår, sundhedstilstanden af Great Barrier Reef og ikke mindst det stigende problem med plasticaffald i havene.

Det lille, uafhængige schweiziske urmærke Oris har længe satset benhårdt på at skabe lækre dykkerure til fornuftige penge. Samtidig er en del af strategien at støtte projekter, der arbejder for at bedre forholdende i havet for både dyr og planter.

Oris Great Barrier Reef Limited Edition III

I starten af juli sender Oris en særlig boks på gaden, hvor du kan få hele tre limited editions af årets nyheder med den smukke azurblå skive. De tre ure i særudgaven koster tilsammen 73.300 kr., og for de penge får du ikke blot tre forskellige kvalitetsdykkere, du er også med til at redde Great Barrier Reef ud for Australiens kyst, ligesom du donerer penge til at skabe bedre leveforhold for blåhvalerne – samt ikke mindst at få ryddet op i de stigende mængder plastic i verdenshavene.

Oris støtter bl.a. The Coral Restoration Foundation, der arbejder med at dyrke og udplante nye koraller ved Great Barrier Reef. Der går også penge til organisationen Whale & Dolphin Conservation, hvis mål det blandt andet er at stoppe hvalfangst og at genskabe et sundt verdenshav.

Endelig støtter Oris også Pacific Garbage Screening – en non-profit organisation, som arbejder med at fremstille en flydende platform, som kan samle plastik affald op af havet fra helt ned til 30 meters dybde. En del af plasticen er anvendt til at fremstille kassen til boksen, og på Clean Ocean-modellen er bagkassen også dekoreret med komprimeret genbrugsplast.

Boksen med de tre ure koster 73.300 kr. Du kan læse mere på Oris’ hjemmeside