Vilde Grand Seiko-modeller hos Bonells

Vilde Grand Seiko-modeller hos Bonells

20. januar 2020 0 Af Kåre

Der var både fingerfood, bobler og masser af ur-lækkerier, da Arberg Time og Bonells i lørdags satte fokus på Grand Seiko. Til eventet var der bl.a. inviteret en af de allerbedste japanske urmagere til at demonstrere, hvordan man samler at af Grand Seikos urværker.

Anledningen til eventet var, at Bonell’s Smykker & Ure i Fields er blevet opgraderet, så de nu som de eneste i Danmark kan kalde sig Grand Seiko Mastershop A. Det betyder, at de får flere af Grand Seikos limiterede modeller fremover.

Indehaver af Bonells, Rico Streander, var tydeligt begejstret for den nye status: “Vi har mærket en kæmpe stigning i efterspørgslen på Grand Seiko, så jeg glæder mig til at kunne få endnu flere modeller hjem. Det er altid hyggeligt at møde de mennesker, der sætter pris på Grand Seiko, for det er typisk folk, der er passionerede omkring deres ure og ved, hvad de går efter”.

I dagens anledning var der inviteret en af Grand Seikos allerbedste urmagere til at demonstrere, hvordan man samler det mekaniske værk 9S86 Hi-Beat 36000. Urmageri er ikke for de fumlefingrede, men efterfølgende fik vi alle lov at prøve at sætte en balancefjeder i værket. Det er svært!

Hvis du vil se nærmere på Grand Seiko, er der tre forhandlere i Danmark: Poul Halse i Horsens, Klitgaard i Aalborg – og Bonells i Fields, der altså er den eneste der kan kalde sig Mastershop A og derfor får flere sjældne modeller hjem.